17 noiembrie 2013

Calea razboinicului stancii
antrenament mental pentru cataratori


Verticon Alpinism Industrial SRL a tiparit editia in limba romana a manualului de antrenament mental pentru cățărători "The Rock Warrior’s Way" de Arno Ilgner. Traducerea a fost facuta de Laurentiu Anghel cu ajutorul Roxanei Anghel, iar grafica si tehnoredactarea au fost realizate de Florin Maximciuc.

Titlul romanesc al cartii este “Calea razboinicului stancii – Antrenament mental pentru cataratori” (ISBN 978-973-0-15678-2), lucrarea are 220 de pagini, coperti din carton 300 g/mp (policromie, plastifiate) si a fost tiparita intr-un tiraj de 500 de exemplare, in format A5 (148 x 210 mm), pe hartie de 80 g/mp. Cartea cuprinde si treizeci de fotografii alb/negru care, la fel ca si fotografia de pe coperta, ne-au fost puse la dispozitie de catre autor.

In Bucuresti, cartea poate fi cumparata la pretul de 32 lei de la salile de catarare Vertical Spirit (Baicului), Fabrica de catarat si Carpatic (Sema) si de la magazinele Montrek si Himalaya sau direct de la Verticon SRL (0726 202.355 - Laurentiu Anghel). Cartea va fi vanduta si prin intermediul unor magazine cu echipament de catarare si al unor sali de escalada din alte orase (deocamdata doar in Brasov, Sfantu Gheorghe si Cluj).

Cei care locuiesc in alte localitati pot comanda cartea completand formularul din pagina Calea razboinicului stancii, iar coletele vor fi trimise prin Posta Romana cu plata ramburs. (Expediera lor se va face o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de numarul de comenzi primite).

Pentru o comanda de pana la patru carti, cumparatorul va achita toate taxele postale pe care le implica expedierea comenzii. Informativ, valoarea rambursului pentru o carte este de 43 lei (32 lei + 11 lei cheltuieli de expediere) iar pentru doua carti este de 80 lei (2 x 32 lei + 16 lei cheltuieli postale). Pentru comenzi de minimum 5 carti, expedierea se va face gratuit.
Vizitati pagina noastra de Facebook
pentru a afla mai multe detalii si noutati
despre programul "Calea razboinicului stancii"
si nu uitati sa apasati butonul "Like".

2 comentarii:

  1. Un review al cartii? O parere?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din partea mea, faptul ca am investit timp si bani in traducerea si publicarera cartii reprezinta mai mult decat o parere: am convingerea ca multi cataratori romani aveau nevoie sa le devina accesibil un asemenea manual de antrenament mental.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile sunt moderate de catre autorul blogului, iar "anonimele" sunt respinse din principiu. Daca vrei sa comentezi trebuie sa te prezinti.