09 februarie 2013

Cursul de catarare cu protectii mobile - 2013

Cursul de catarare curata
Veliko Tarnovo, mai 2012

Pe parcursul intregului sezon de catarare 2013 voi organiza cursuri de initiere in catararea traditionala curata (cu protectii mobile), care vor avea ca obiectiv invatarea practica a notiunilor de baza ale acestui stil.

Pentru fiecare dintre aceste cursuri se pot inscrie cate patru cataratori, care vor lucra in echipe de cate doi, asigurandu-se reciproc, dar la cerere pot organiza si cursuri pentru o singura echipa de doi cataratori. Structura cursurilor "dedicate" va fi mai flexibila, subiectele abordate urmand a fi stabilite de comun acord cu participantii, in functie de experienta si de nivelul lor in catarare.

Cursurile se vor desfasura pe durata a doua iesiri de week-end (4 zile) in doua zone de catarare diferite si vor fi organizate de fiecare data cand se vor aduna suficiente cereri de inscriere.

La cererea participantilor, cursul de initiere poate fi prelungit cu inca una sau doua iesiri de sfarsit de saptamana pe parcursul carora ne vom ocupa de elemente avansate ale catararii traditionale, de cunostintele necesare pentru cresterea sigurantei in catararea pe traseele trad de mai multe lungimi de coarda si de alte notiuni pe care le vom considera necesare, in functie de nivelul in catarare si de experienta cursantilor.

Datele iesirilor de week-end vor fi stabilite de comun acord, in functie de disponibilitatea mea si a participantilor la curs si de prognozele meteorologice pentru zonele respective de catarare.Informatiile actualizate despre cursul din 2013 (program, zone de catarare, echipament necesar, conditii de inscriere, pret, date de contact etc.) sunt publicate pe site-ul meu despre catararea traditionala curata